fredag 28 december 2012

Med tema snöflinga

I år var jag verkligen sent ute med julkorten. Jag brukar göra en slags julkort till de flesta, i år blev det lite spritt - gjorde några där jag utgick från motiv på reprints mönstrade papper. Sedan gillade jag korten jag gjorde till doterna fritidspedagoger, så jag gjorde en hel del liknande. Sedan passade jag på att använda mig av lite spill papper. Alla hade dock samma tema - snöflingor!! På alla kort fanns det minst 2 utstansade snöflingor.
Här kommer en del av korten jag gjorde och skickade (några hann jag lägga i kuvert och slicka igen innan jag kom på att jag skulle fotografera...)
Korten hittar dock inte fram förrän nu - la dem inte på lådan förrän lillejulafton efter kl. 18...

 Då är det inte många dagar kvar på detta år...
Dax att börja titta genom vad som har blivit gjort detta året och se om man kan hitta några favoriter. Har du redan hittat några favoriter bland dina alster du gjort i år?

4 kommentarer:

 1. Tack för hälsningen i min blogg :) Dina julkort är jättefina och jag älskar dina snögubbeaskar! Så himla kul idé och jättesöta blev de!

  Hälsa dottern att hon har en lysande framtid som kortmakare :) Jättefina kort!

  God fortsättning du också och ett Gott Nytt År!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Härliga och snygga julkort och smart med ett tema....det kanske vore något till nästa år =)
  Ja men visst är det nog så för oss alla att vi har våra favoriter som vi gjort....jag kan ju inte påstå att jag blir lika förtjust i allt jag gör =)
  Ha en fin nyårshelg och Gott Nytt År på dig!!

  SvaraRadera
 3. Så fina julkort! Snöflingor är väldigt dekorativt och jag tycker att du gjort mycket av temat!

  Jag har sett såna där Topp10-listor över folks LO-er och kort, men har aldrig försökt mej på att göra någon själv. Det är så svårt, då varje alster egentligen betyder något speciellt, antingen för mej eller för mottagaren... så vart o ett är en favorit i sig. Kanske provar jag ändå, men det gååååår nog inte! *S*

  Gott Nytt år till dej och de dina!

  SvaraRadera
 4. Jättefina kort allihopa...men jag är svag för lite mörkare färger så jag gillar verkligen dom sista.
  Ha ett gott slut på 2012 och ett riktigt gott nytt 2013!!

  SvaraRadera