söndag 31 maj 2009

Studentblomma

Fick en förfrågan om jag ville göra ett blomalbum som studentgåva efter att den som frågade, hade sett mina blomalbum jag gjort till gammelmormor (hittar du här ).
Jag fick lite foto och sedan fria händer. I helgen överlämnade jag detta album som ska ges bort till mottagaren på fredag!

Namn och vad det gäller (QK:s Chopsticks), blomband samt blomma (blomman ingick i det fina paket jag vann från Petra ). Pappret kommer från Inkido.
När man "fäller"ut bladen bildas en blomma och fotona blir synliga.
Varje sida är chalkad ilängs kanterna.

Då var maj månad slut...
Förstår inte var tiden tar vägen! Många födelsedagar har det varit. Min "att göra"-lista ser inte lika fylld ut kommande månad när det gäller pysslandet.
Hoppas att jag får lite mer gjort i trädgården, nu börjar det sådda och satta titta upp (potatis, rädisor, morötter, salladslök visar sig redan bra...), men då gör ju även ogräset entré. Det blir lite väl mycket av den varan (ogräset) nu...
Ska försöka trimma dottern till att plocka ogräs, men hon plockar lite allt möjligt, även de gröna jordgubbarna!

3 kommentarer:

 1. Jag misstänker att mottagaren kommer bli jätte glad!! En liten nyfiken fråga - är baksidorna dekorerade med foton också eller bara papper? Blir sugen på att pröva.
  Kram
  L8

  SvaraRadera
 2. Dina blomalbum är jättehärliga så det förstår jag att du fick en beställning på. Riktigt rolig idé att ge bort det som studentpresent.
  Ha en trevlig vecka!
  Kram Sofie

  SvaraRadera
 3. This is really nice made, you have talent I can see that for sure, keep up the great work !!!

  Hugs Nicole

  and thanks so much for following my blog !

  SvaraRadera