torsdag 17 juni 2010

Lycka till Linnea!

Yngsta tjejen i vårt scrapgäng gick ut 9:an idag och det ville vi fira med henne. Detta är en härlig tjej som varit med i vårt pysselgäng ett tag och som inte drar sig för att träffa oss tanter!
Så vi dök oanmälda upp vid hennes dörr ikväll, med en scrappad minnestavla. Denna tavla består av kvadrater í storleken 9x9 cm och vi hade fått i uppdrag att scrappa vars en ruta efter eget tycke och smak - kravet var att det skulle framgå vem som hade gjort rutan,till exempel med signatur, egen stämpel eller något annat.
Min namne i gänget - L8 - tog på sig att montera kvadraterna och göra finliret på tavlan. Tack för ditt slutförande av tavlan!

Denna tavla tillsammans med ett presentkort överlämnade vi alltså till Linnea, som blev väldigt överaskad över att få besök av oss:Tavlan
lite utsmyckning på ramen....

Mitt bidrag till tavlan
Detaljbild på tagen som går att plocka ut ur det öppna fönstret

Detta var en väldigt trevlig present att ge bort och det var himlans skoj att göra den lilla kvadraten. Liten yta ger stora utmaningar...

Så än en gång -
Grattis och lycka till Linnea!!


1 kommentar:

  1. Den är så jäkla fin! Jag har inte några ord kvar för att beskriva hur lycklig jag är över denna present!!! Ni scrappare är fantastiska!!!
    Ps: Ni kunde ju inte valt en hemskare bild än denna haha... ;P
    Kram Linnea

    SvaraRadera