måndag 2 maj 2011

Sköna maj - välkommen!!!

Äntligen - nu är det maj!!!
Även om det är den mest hektiska månaden, känns det inte så tungt då det är så mycket mer ljus, mer värme (oftast) än tidigare samt att omgivningen klär sig i sin bästa limegröna skrud med olika färger på andra blommor och växter.
Ja - maj månad är hjärtligt välkommen!
För se hur mycket tid det kommer att finnas kvar till pyssel efter att tid tagits till alla vanliga uppgifter förutom jobb (planering, rättning av arbeten och prov och inte minst alla nationella prov... samt funderingar kring betygsättningarna), samt nu måste lagret tömmas på våra saker!!

Jag visade för någon inlägg sedan att jag hade klätt om min pysselbok. Nu har jag omorganiserat lite också. Då blev det att jag plockade ut det avsnittet med småmallar som jag hade i den. Det blev till att altra en ny bok åt dem!!!

Till denna bok valde jag annat papper och andra färgkombinationer. Har dock grönt som bas underst... För att få en återkoppling mellan de två böckerna, valde jag även att ta upp samma tema på vissa saker, t.ex. det gröna bandet (syns inte lika tydligt här), lite stämplade fraser - en under blompappret och två på papper som fästs med gem på pappret samt att på förra boken hade jag en röd brad-gubbe, det har jag även här, men han springer...
Så här blev denna bok:
Baksidan

Så en bild över hur ett uppslag i denna bok kan se ut. Till ett blad går det åt 3 papper - det första och sista bladet ungefär halveras och limmas i ytterkanterna på det mittersta pappret. Då får jag som små fickor att stoppa ner mina mallar. Sen skriver jag på fickan vad det är för mall som förvaras där.



Ett exempel på förvaring - hoppas det kan inspirera er till något liknande eller ge er idéer till annan, mer för er användarvänlig förvaring.

Jag gillar mina böcker då jag tycker att det är lätta att ha med mig och de är dekorativa.

2 kommentarer:

  1. Så bra förvaring, jättefin också! :)

    /Lisa

    SvaraRadera
  2. ja Maj är verkligen välkommen! Underbart när allt börjar grönska och ljuset och värmen är här! :)

    SvaraRadera