torsdag 5 maj 2011

Annorlunda presentinslagning

För ett bra tag sedan fick en kär scrappvän en försenad födelsedagspresent.
Jag var inte så fötjust i denvanliga presentpappersinslagningen, så jag bestämde mig för att piffa till presenten med en egen variant av inslagning. Jag hade redan gjort kortet som skule följa med presenten, så jag utgick från kortets färgkombinationer när jag gjorde mitt pappersval, så de skulle höra ihop.
Jag utgick från presentförpackningens mått och insåg att jag kunde få ihop något med ett papper. Skar ut ett kors - det skule täcka asken på långsidorna. Använde ett orange papper som jag stansade kanterna på för att hålla ihop överlappningen.
Sedan utnyttjade jag att det blev papper över när jag skulle täcka de långa kortsidorna, så det blev lite som om det var en väska eller påse. För att hålla ihop dessa längre bitar, vek jag ytterligare en bit av det orange pappret, stansade kanterna och band fast det det över flikarna med hjälp av två band.
Jag gillar enkla dekorationer, så det blev lite utsmyckning iform av utstansade blommor, lite bling och lite metall som band fast i bandet.
Hoppas ni får en bättre förståelse för vad det är jag har gjort när ni ser bilderna. Det var svårt att beskriva...

Själva presentförpackningen
Om du tittar in i öppningen kan du ana den första orange papersbiten som håller samman överlappningen.

Från andra hållet, lite tydligare bild över överlappningen.

Själva kortet


Denna kombination finns även att beskåda Hos Magdas där jag har varit gästdesigner och mina sista alster visades igår onsdag.

2 kommentarer:

 1. Oh va fiiiint!!!

  Mån tro den blir uppskattad :)

  kram

  SvaraRadera
 2. Sååååå snygg och innehållet används varje dag ;)
  Kramis

  SvaraRadera