onsdag 11 maj 2011

Här var det namnat!

Jag tröttnade på att det var sådan oordning i barnens korgar med mössor, vantar mm. När vintersakerna sorterades bort för ett tag sedan, så att det ligger lite mindre saker i korgarna, passade jag på att även göra vars en namnskylt till barnens korgar. Detta med en förhoppning om att det ska vara lite lättare för dem lägga det i en korg i alla fall.
Väldigt enkla skyltar som gick rätt fort at göra - hittills har de varit bättre på att lägga sakerna på rätt plats, men vi får väl se hur länge det håller :)


Korgarna är inköpta på IKEA. Lapparna fäste jag enkelt med att helt enkelt knyta fast dem med ett snöre genom namnlappen.

3 kommentarer:

 1. Snygga namnskyltar.
  Kram Vibbe

  SvaraRadera
 2. Smart med namnlappar, och fint blev det med! (Undrar om man kan dressera 42-åriga karlar att bli lika ordningssamma som dina barn??)

  Härligt att se bilden på dig i förra inlägget! Du får lägga ut en ny för varje månad som kvarstår, så att vi får se förändringen.

  Försommarkram!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. ÅJ!!! Vilka fina namn dina barn har ;) ;) ;) Vi får se vad det blir för kön för oss, men ett av dina barns namn har vi haft som arbetsnamn typ hela graviditeten :)

  SvaraRadera