torsdag 16 juni 2011

Ett bröllopskort jag glömt att visa

Imorgon är elevernas sista dag, sen är det bara ett par dagar till innan man själv är lite ledig. Har varit rätt mycket, så jag har inte hunnit med det jag skulle vilja på pysselfronten. Fick i kväll lite tid över och satt och skulle sortera lite bilder i datorn när jag upptäckte att jag inte hade visat bilderna på ett bröllopskort från i april...



I påskas gifte sig min kollegas dotter i Belgien. Jag fick förfrågan om jag inte kunde göra ett kort som skulle följa med bröllopspresenten (ett helt underbart quiltat överkast till en dubbelsäng - gjort av min kollega). Jag fick lite tips om färgerna och då blev detta stjärnkort till i snarlika färger. Som vanligt enkelt dekorerat med lite band, bling och hänge. Insidan - deras namn och sedan hälsningen (skrivit det för hand).Har lite fler projekt på gång, men som inte är fotograferade eller redigerade. Hoppas jag får lite tid över snart så jag kan komma igång igen med inläggen i bloggen. Framför oss i helgen har vi två kalas, men sen så... Tills dess - ha det så bra!

2 kommentarer:

  1. Detta otroligt fina kort sitter stolt och visar upp sig bland övriga bröllopskort här hemma och påminner oss var dag om vår fina dag. :)

    Hoppas allt är bra med dig!
    Kramar från Belgien

    SvaraRadera
  2. WOW! Underbart kort o kul vikning!

    SvaraRadera