måndag 4 februari 2013

En liten hälsning...

inte från min sjuksäng, men från en sjukstuga! Just nu har jag tre små sjuklingar här hemma. De är dock inte så sjuka att de har feber och ligger utslagna under något täcke i sängen eller framför någon TV... Nej då det är full fart. Hur orkar man det när man är dålig?

Här har det varit fullt upp efter julledigheten. Har inte hunnit skapa/pyssla något på över tre veckor!! Har abstinens!
Det har varit kalasförberedelser, kalas, en hel del jobb, förberedelser för kickoff, haft kickoff på simningen, och i helgen startade vi upp på barnens simning (jag fick dock åka ensam denna gång). Det var en del sjukdomar som drabbat även ledare så jag fick hoppa in extra som ledare förutom de grupper som jag har som vanligt. Ja ja...

På tal om hälsningar - jag skulle skicka en liten hälsning till en kär gammal vän i Holland. Jag ville göra ett enkel kort, där jag även kunde skicka med en bild på barnen. Så här blev det:
In.sidan - fotot av barnen (de små sjuklingarna) på ena sidan och en hälsning på andra.

1 kommentar:

  1. Hoppas att dina små sjuklingar har piggnat till igen så de kan få glädja sig ått Alla Hjärtans Dag. Du hinner ju med hur mycket som helst engagerad i mycket + hem,jobb,och barn och ändå hinner du pyssla så mycket som du gör. Ett härligt kort har du gjort också hoppas att vännen blev glad.
    Önskar dig också många hjärtan i morgon,
    Kram Mona

    SvaraRadera