söndag 3 juli 2011

Brandmansgrattis

Så mycket man skulle vilja fylla sin tid med, förutom att bara vara...
Har en hel del projekt på gång, en massa idéer och inte alltid så mycket ork. Gårdagen ägnades en hel del tid åt att toka av väggar och inredning i blivande tvättstugan/badrummet. Äntligen är det färdigkaklat och mannen har satt in inredningen vi ska ha. Vatten och el är dock inte indraget än (semestertider - lär dröja ett tag till). Men jag ville gå över allt och få det rent från dammet.
Då saker och ting tar lite längre tid än vanligt, mycket paus för att orka, så blev jag inte helt färdig. Men under tiden kom man på en massa saker att fixa med där nere för att jag ska få det som jag vill ha det.
Dagen idag har fått ägnas en del åt trädgården. Rensa rabatterna mot gatan - den mest vildvuxna trädgården på gatan...? Samtidigt skulle en del av det byggmaterial som legat i en hörna gås genom. Vad gäller trädgården har både jag och mannen ritat olika förslag på vad vi vill göra och hur vi vill ha det i trädgården. Stämmer inte helt överens, men till hösten är tanken att vi ska sätta igång med trädgårdsprojektet.
Har hunnit med lite papperspyssel också. Även här finns en massa projekt som jag skulle vilja göra, men som inte riktigt kommit så långt som jag skulle vilja.
Ett gratulationskort till en brandman (släkting) från barnen blev det som lämnades för någon dag sedan. Modell stafflikort med vikning i rött, svart och vitt.
Uppvikt blev det så här
En närbild på hälsningen. Har rullat pappret i hörnen efter att det blivit chalkat på båda sidor. Sedan limmade jag en liten "klutt" för att hålla rullningen på plats.
Hoppas ni inte har drabbats alltför mycket av det oväder som dragit in över landet i helgen. Här nere var vi förskonade, men några mil bort blev det ordentliga översvämningen har man förstått på nyheterna...

6 kommentarer:

 1. Så fint! Jag älskar TGF-stämplar! =)

  SvaraRadera
 2. Vilket fint kort. Vad är det för stämpel?

  SvaraRadera
 3. det var allt en söt liten brandman och en fin vikning då det är sådär snett!

  SvaraRadera
 4. åh vilket underbart kort, jag har inte testat den versionen av stafflikort än, måste nog göra det, det blir jättefint!
  kram
  Nita

  SvaraRadera
 5. Vilket läckert brandmanskort!

  SvaraRadera