fredag 2 september 2011

Hängslebyxe-kort till baby

Då har 1 september passerat...
Inte alls fokucerad på baby...?!
Har nämnt det tidigare - men i år måste det vara ett babybooms-år! Har gjort en hel hög med babykort och vet att det inte är över än. Men det är ju kul att göra babykort och så finns det en anledning till att pyssla lite!!
Ett babykort från arbetskollegerna till en annan arbetskollega som fick tillökt i sommar. Letade upp den gamla mallen jag ritade till ett hängslekort, fram med lite papper och pysseli pyss så blev det så här: Baksidan
Hängslena håller ihop kortet.
När det viks upp kan byxorna fällas ner och bodyn blottas... När bodyn sen i sin tur viks upp visas hälsningen.

5 kommentarer:

 1. Jättesött! Tänk att det snart är dags för lille bebisen att komma ut till världen:)
  Lycka till!
  Tack för ditt besök hos mig:)
  Ha en skön helg!
  Kram Tesa

  SvaraRadera
 2. Vilken kul idé! :-D
  Du har ingen mall som du vill dela med dig?

  /Susanne

  SvaraRadera
 3. Skulle ställa samma fråga som Sussanne=) har ett barn i familjen som nog ska döpas inom ett par månader... Då hade detta varit fint =)

  SvaraRadera
 4. Hej tjejer
  Tyvärr har vi fortfarande inte hittat kablarna till vår skrivare/scanner, så jag kan inte scanna in mallarna och lägga ut. Får återkomma när vi hittat kablarna...
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Oh, såg din kommentar i min gästbok nu i kväll. Bättre sent än aldrig. ;-) Jag skulle bli överlycklig ifall jag kunde få din skiss på hängselbyxorna. Du kan maila mig för min adress på susanne_leuving@hotmail.com så slipper jag lägga ut min adress här. Tack på förhand!

  /Susanne

  SvaraRadera