lördag 17 december 2011

Loppe-korg

Förra veckan hade vi julavslutning i vårt pysselgäng - Scrap Academy Skurup Division. Vi har som tradition att på julavslutningarna byter vi julklappar med varandra. Vi köper något för ca 50:- och sedan paketerar vi det, lägger paketen som numreras på ett bord och när det är dags, drar vi ett nummer och får den paket som har samma nummer.
Det här med själva paketet är minst lika viktigt som innehållet..Jag hade gjort lite småpaket som skulle läggar i en förvaring/ask eller låda av något slag. Jag testade på något nytt (för mig i alla fall).

Kommer ni ihåg "Loppan" från när ni var liten? Hade en massa färger eller siffror och der räknades med dem för att komma fram till vem man skulle gifta sig med, hur många barn man skulle få, eller vad man skulle göra eller hur man var... Ja, vad som stod i loppan kunde variera enormt. Jag har vikt en sådan Loppa igen, vände den upp och ner, satte på ett handtag och ... det blev en korg!!

Jag dekorerade den med blommor och lite kanel och stjärnanis (den doftar gott). När småpaketen skulle på plats blev det inte bra alls, så det slutade med att jag gjorde en annan presentförpackning (får visa den en annan gång. Däremot blev det bra med lite godis i:

3 kommentarer:

 1. Jättefin korg!! Perfekt för att bjuda på smågott. Eller att ha med sig som en gå bort present. :)
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Supermysig!!!
  Perfekt gå bort present.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Känner mycket väl igen loppan. Gjorde en godisskål i denna formen i början av min scrapera.
  Här finns den:
  http://tesapysslar.blogg.se/2008/february/godisskal.html#comment

  Hua vilka dåliga bilder jag hade på bloggen på den tiden;))

  Kram Tesa

  SvaraRadera