tisdag 7 augusti 2012

40 - det nya 20? Eller tant?

När man var lite yngre tyckte man (i alla fall jag) att om man var 40 var man väldigt gammal. Min mamma var ung när hon fick mig och jag kommer ihåg när hon fyllde 30. Då var jag i en ålder av 12. 40 år innebar ju tant!!
Nu närmar man sig själv denna ålder och har vänner som har fyllt eller har passerat får ett tag sedan. Det pratas om att 40 är det nya 20. - Jag själv känner mig inte som tant och kan tänka mig att fortsätta fylla 28 några år till... Man är så gammal som man känner sig.

Dock hade jag min barndomsuppfattning om åldern 40 i huvudet när jag gjorde detta kort. För visst är det ok att skämta och skoja om ålder? Annar kanske jag kan skylla på att jag gillar stämpeln och inte fått använda den på ett tag ;). Modellen på kortet blev a´la´Raggsocka.
Färdig storlek 10 cm x 10 cm. Lite dekorationer och ett band som håller ihop det.
 Uppvikt.
 Baksdian
Tycker inte riktigt färgerna kommer till sin rätt på fotona, hoppas i har överseende med detta. Tycker att det blev rätt läckert...

Sitter och funderar på vilken vikning som jag ska visa som tutorial denna månad. Några önskemål?

5 kommentarer:

 1. Tjusigt =)
  Finns så mkt man vill lära sig, men det jag har framför mig just NU är att jag ska dekorera en vinpåse, men det finns dåligt med inspiration på google=(

  SvaraRadera
 2. Så fiint! Underbara färger och stämpeln var ju för rolig. Gillar de fina textstämplarna med.

  Jag vet inte riktigt vilken tutorial som jag önskar. Kanske en med de kuvertkorten som du gjort det sista.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hålle med dig, precis så tänkte man när man var yngre......och nu rör det sig om månader innan den siffrar sitter på mitt körkort (urk, hur i all sin dar gick detta till??????)

  Jag har oxå den stämpeln hemma och har använt den på precis samma sätt som dig, jag tycker det är kul och tror att mottagaren förstår det roliga =)

  Jättefint och härligt kort du skapat!! Fint färglagt!
  kram Iffa

  SvaraRadera
 4. Börjar själv närma mig, bara några månader kvar...gah!! Fast jag brukar säga att jag fyller 04 år istället:)
  Är allt här inne och kikar och håller mig uppdaterad med vad du pysslar med, är bara så dålig på att kommentera.
  Ska du redan börja jobba?? Du fick ju en bebis nyss! Gud vad fort det går.
  Ta hand om dig!

  Kram Tesa

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt kort du har gjort och visst får man skämta om ålder men ni är ju rena ungdomarna jämfört med mig som lyckades passera 50 strecket i början på sommaren,men är ju inte äldre än vad man känner sig det skulle i så fall vara kroppen som protesterar lite. Du undrade över min fina vänskapstämpel och den fick jag av min mor och hon har köpt den hos Kristinas Scrapbookingh i Ängelholm kommer från REPINT och hon har den i sin webshop
  Ha en bra dag
  Kram Mona

  SvaraRadera