lördag 4 augusti 2012

Så användbart!!

Jag har nämnt här i bloggen att jag tyckte att det var många som fyllde år här under sommaren - det är inte unikt för denna sommar, men vi är en hel del sommarbarn...!!
Vi har gratulerat en tjej som fyllde 40 och hade trevlig fest dagen till ära.
Jag gjorde ett kuvertkort med ett underbart änglapapper från Reprint. Har gjort två sådana redan i sommar - helt klart användbar modell!! denna gång använde jag det till ett presentkort jag varit och köpt på Ystad Saltsjöbads spa. Pappert är så fint i sig, att det blev endast lite spetsband (som min mormor gjort en gång i tiden) och några halvpärlor som dekoration.
Lite detaljbilder!!
När man öppnar upp kuvertet, så fanns texten "Kram" där och jag valde att stämpla dit "Grattis" (reprint-stämpel) så det blev grattiskram och med vem det var ifrån. På presentkortet fanns texten "moments of happiness for you"

På baksidan fick broshyren plats om det nya spaet som öppnar nu i augusti...

5 kommentarer:

 1. Hej på dig vad jag är glad att jag har hittat in till dig så många fina saker du har gjort det ska bli roligt att följa dig framöver. det är så kul när man får tid över och hittar dukiga scrappare som man inte har besökt tidigare.Ha en bra dag
  Kram Mona

  SvaraRadera
 2. Åhh vad fint det blev!! underbara papper!

  Kram

  Jessica

  SvaraRadera