måndag 19 augusti 2013

En liten tanke

En kollega upptäckte på påsklovet att hon hade en knuta i bröstet och någon vecka senare låg hon på operationsbordet. Hon genomgår strålning och cellgifter nu och är sjukskriven.
För någon vecka sedan var det dax igen för behandling och några dagar senare skicka jag en lite tanke i form av en lite väska med choklad till henne.
Så här blev det:söndag 11 augusti 2013

En L8-ask


(Äntligen ett inlägg - ni tappra som fortfarande följer min blogg - ber om ursäkt att det dröjer mellan inläggen, men har inte fått tiden till att räcka till!!)
Ojojoj!! Hittade denna lilla ask i gömmorna - en ask som jag gjorde när vi hade vår sista pysselträff innan sommaren. Vi brukar har något extra på våra avslutningsträffar, någon demostration eller "kurs" i vikning av något slag. Min namne L8, visade oss hur vi gör denna fina och användbara ask:
När man öppnar asken finns det plats för ett presentkort och ett choklad...
Vad gäller sommarledigheten är den nu till ända - imorgon börjar allvaret igen. Efter nästan 14 år på samma arbetsplats bytar jag nu arbetsplats. Det är med både vemod samt nervositet och spänning som jag ser fram emot morgondagen...

onsdag 7 augusti 2013

Härligt att vara 40!! (och en vinnare...)


Först - ursäkta att det har dröjt!
Först var det firande i dagarna 4 nästan och sedan har jag haft lite problem med nät samt dator och inte kunnat lägga upp bilder som jag velat...
Jag hade en mycket bra födelsedag och blivit ordentligt firad.
Känns skönt att vara 40!

På självaste födelsedagen kom några av scrapptjejerna och uppvaktade med en liten "minnes"-bok med gratulationer med ett skoltema (lärare som man är!)
Den fina boken ser ni nedan med ett uppslagsamt med ett uppslag som visar två av sidorna. (Alla fina uppslag ser ni om ni besöker L8 och hennes blogg - där hittar ni fina bilder på alla härliga sidor!!)
På posten kom bl.a. denna tag från Mona
Detta kort från Maria (Sigges hus)

Sedan hade vi en fest för släkten - mycket trevligt med bad i pool och grillat och härlig samvaro!!

Jag har ju haft en bloggcandy i samband med firandet.
Det blev ett litet paket med detta innehåll som förhoppningsvis kommer att glädja mottagaren.
Vem som är mottagare?
Efter en lottdragning blev det
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
MONA
(Se tagen ovan)
Grattis!!
och tack alla andra för gratulationerna...