lördag 10 januari 2015

Nytt år - nya krafter!

Nu skriver vi 2015!
Tänk vad tiden går. När det gäller mitt pyssel har det gjorts lite grann under året som passerat. Dock har det inte blivit så mycket med bloggandet.

Först och främst - Tack till alla er som fortfarande besöker min blogg!! Jag har förstått att mina tutorials och mallar är uppskattade! SÅ glad jag blir över detta :-)
Det har även varit lite att komma in på bloggen, men efter att ni gjort mig uppmärksam på detta åtgärdade jag det och hoppas nu att det inte ställer till problem fler gånger.

Lite sugen och med lite nya krafter, kom jag igång med en planeringsbok till dottern i jul. Den hon hade var "för stor och klumpig och sedan viker den sig bara". Klart att dottern skulle ha en ny planeringsbok!!
Detta var hennes gamla planeringsbok

Dottern valde själv papper, motiv som hon ville ha på och så hjälptes vi åt att placera det på fram och baksida av planeringsboken. SÅ här blev hennes bok
Framsidan
 Baksidan
 Med både baksidan och framsidan uppslagen
För att underlätta för henna att hålla reda på dagarna och lätt kunna skriva in i planeringsboken gjordes en flik som kan vikas ut med veckans dagar. Så här hade de i hennes gamla planeringsbok och hon ville ha på samma sätt idenna


 Den gamla - numera utbytt mot den nya!3 kommentarer:

 1. Åh, vilken fin bok...har du gjort hela med egna papper , eller är det en altrad?.
  Kram Inga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Jag har gjort boken helt och hållet med egna papper (ibland har jag altrat redan färdiga böcker). Min käre BIA kom till användning igen!!

   Radera
 2. Ja, alltså... jag skulle ju inte tveka att välja om det var jag som skulle ha den. Självklart kan man inte ha en planeringsbok som bara viker sej, det säger väl sej självt?!

  Mycket snygg blev den och sååååå mycket roligare att planera när man har en bok som man gillar!

  SvaraRadera