söndag 22 juli 2012

Rocking... hug!

När saker känns jobbiga, när man har det lite motigt, varit sjuk en längre tid eller bara inte hörs av varandra på en längre tid - då är det trevligt med ett litet kort. En liten hälsning, en kram på posten som värmer eller styrker en.
En kär scrappvän har haft en tuff tid, med en besvärlig sjukdom - henne skickade jag en kram till.
Det blev ett rocking card i blått, fyllt med massor av kramar!
  Har du skickat någon kram eller extra hälsning i sommar?

8 kommentarer:

 1. Åh vilket fint kort! Jag gjorde själv ett kort i denna modellen för ett litet tag sen. Var himla kul att göra.
  Just nu blir det bara det allra nödvändigaste som scrapas hos mig. Men det beror nog på att jag knappt varit hemma det senaste. Roligt annars att skicka en hälsning till någon som behöver det.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Wow vilken härlig! Jag satt och funderade på hur jag ska göra med ett kort till min mosters födelsedag nästa helg och nu vet jag precis! Tack för inspirationen. När det är svårt att komma på något att pyssla med fungerar det alltid att titta in här hos dig, inspirationen kommer direkt. :)

  SvaraRadera
 3. Ett sånt fint kort och jag älskar den stämpeln, har själv två varianter av den och tycker den är så söt =)
  Så fint att du skickade detta kort, jag älskar oxå att göra precis så, tror det verkligen värmer den som får det. I sommar jag jag inte skickat ett men gav min kusin ett kort i torsdags när vi träffades då hon oxå haft lite jobbigt, det har inte kommit upp i bloggen än men kommer så småningom =)
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 4. Fint! Det där borde vara lätt nog att göra =)

  SvaraRadera
 5. Så jättefint kort :) Det är sällan man tänker/glömmer bort att tänka på vilken glädje ett kort som kan vara bara för att kan ge med :)

  SvaraRadera
 6. oie vc libera o molde ,se sim me manda por email alannys@live.com bjos

  SvaraRadera
 7. oie queria sabe se vc libera o molde sou do brasil e queria muito faze aqui .se pode me manda por email alannys@live.com obrigado olha eu nao tenho a cameo queria sabe se seu abre no svg

  SvaraRadera