söndag 23 november 2008

Nominering och fortfarande snö...

Jag har fått dennna nominering av Anki (ljuvligt vitt) - TACK SÅ MYCKET!!
Det värmer i vintervädret.

Reglerna är sådana:

Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.Länka till personen du fick den ifrån.Nominera minst 5 st andra.Länka till dem i inlägget.Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.

Det är inte så lätt att skicka vidare, vill ju skicka till så många och tycker att alla de som jag har som länkat till höger förtjänar den.

Fem stycken som jag hämtat mycket inspiration från på sista tiden och som jag skickar awarden vidare till, är följande inspirerande tjejer;

När det gäller vintervädret, så ligger snön fortfarande kvar!!! Förra kortet var i fredags när det fortfarande snöade och så här såg det ut i trädgården idag.
Lite småmysigt...

2 kommentarer:

  1. Hej Lotta! Tusen tack för den fina utmärkelsen! Jag blir alldeles varm och glad! Du är också en inspirationskälla ska du veta. Jag är verkligen smickrad men kommer inte att skicka den vidare helt enkelt för att jag inte hinner med ... innan jag har hunnit fundera klart vilka jag ska skicka vidare till så har det nog gått låååång tid ... hoppas du inte blir besviken på mig för det. Stor kram!

    SvaraRadera
  2. http://kortmaja.blogspot.com23 november 2008 20:55

    Tusen tack för utmärkelsen. Vad glad jag blir jag lägger upp den när jag uppdatera nästa gång. Kram och ha en bra vecka

    SvaraRadera