onsdag 2 november 2011

En liten...

Jag har nämnt det tidigare, jag gör det igen - det måste vara babyboom... Det har blivit en del babykort i år och än är det inte slut!
Det senaste kortet har fått åka iväg till Belgien där det är babylycka - en liten kille på 2950 g och 46 cm lång. Med följde lite kläder i stl 50 som mina barn mer eller mindre aldrig använt.

Det blev ett criss-cross-kort med en lite filur som jag tycker är helt bedårande. Paret som nu blivit föräldrar, gifte sig i våras och jag gjorde ett beställningskort från brudens mamma (min arbetskollega) i form av ett stjärnkort (hittar kortet här ). Lite återanvändning - från ett klädeplagg som jag fick till vår "Liten", satt tagen med "Little star" och det var egentligen den som blev utgångspunkten för kortet. Gillade tanken på att ta upp samma tema stjärnor, så jag fyllde på med lite utstansade stjärnor. Det passar utmärkt när det har födds en liten stjärna där nere i Belgien...

Hela kortet i sina delar...

Baksidan


Passar även på att visa detta underbara täcke som "Liten" fick av ovannämnda kollega och som numera även är mormor... (De två äldre barnen har också fått vars ett täcke - samtliga helt underbara.)

"Mamma, där är blommor på baksidan också" sa lille storebror..

3 kommentarer:

 1. Det fina kortet står och stoltserar på vår bebishylla nu, och ska sen sättas in i Lukas eget album. Ett mysigt minne att ha med sig i framtiden...

  Och åter igen tack för kläderna! Det är underbart att ha bodysar i rätt storlek så att blöjan inte kasar av mitt i natten, haha.

  SvaraRadera
 2. Åh vad jättemycket fint du gjort! Tack för inspirationen!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilket fint kort.
  För att inte tala om vilket täcke Lietn har fått så snyggt.
  Kram Vibbe

  SvaraRadera