torsdag 24 november 2011

Mina vänner kan intyga det!

Ja, jag bara älskar olika askar, lådor och förpackningar!! De är bra att ha,ofta inte så svåra att göra samt gör att en enkel sak blir så mycket roligare att ge bort och man glädjer mottagaren. Tänkte visa en förpackning som får tankarna tillbaka på barndomen - dricka i triangelformad tetrapack (pyramiddricka). Här har jag gjort en förpackning med fönster så man ser godiset i (och Dumle är ju bara så got!!)...

Återigen är det Reprints underbara julpapper som jag använt mig av. Stämpeln, den också Reprint "jag tror på tomten", en liten rosett fäst med en brad och sedan har jag skrivit "god jul" förhand på nedersta flärpen. Här kommer lite bilder från lite olika vinklar.

Har man vägarna förbikan man se den live.


Komplettering: en beskrivning kommer att komma, men jag har min kamera utlånad och har inte hunnit göra det innan. När jag får tillbaka kameran, fotar jag och lägger ut en beskrivning här.

6 kommentarer:

 1. Ahhh, tjusigt! Kanske skulle göra nåt sånt till den där sablars julklappsleken...? Alla tycker ju om godis hehe....

  SvaraRadera
 2. BTW - svår att göra? =/

  SvaraRadera
 3. Jag sydde såna för några år sedan med dragkedja och utan "fönster"....Har du en enkel beskrivning?? din är ju helt underbar.
  Kram Inga

  SvaraRadera
 4. Vad fin!! tycker också att det är roligt med lite askar och sådant när man ger bort presenter. Ser fram emot beskrivningen

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 5. Jättefin! Men hur öppnar man den,måste man förstöra den? Kul att du tänker göra en tut och dela med dig av.

  SvaraRadera
 6. Den är ju sååå läcker! Ser fram emot beskrivningen.

  SvaraRadera