söndag 21 oktober 2012

Det blev en Tage

Vaknade för ett par timmar sedan, med en näsa som både rinner och är täppt, halsen svullen och öm och svårigheter att svälja. Kunde bara konstatera att det blev till att ställa in förmiddagens simaktiviteter. Passade på att inte väcka barnen utan ligga kvar en stund till.
Nu är vi dock uppe och det är full rulle...
Med ett huvud som känns som om det vore fyllt av någon seg geggamoja, dålig hörsel då halsens svullnad trycker på och det mest slår lock hela tiden (kasnke inte är så fel ändå att slippa höra...), tycker jag lite synd om mig själv.
Mannen jobbar och jag längtar ill det är dags för eftermiddagsvilan, så jag också kan få lägga mig en stund...

Tänkte jag skulle visa ett alster som hamnade hos en gammal gymnasiekompis som nyligen fick sitt andra barn, denna gång blev det en Tage, fick jag reda på när jag överlämnade kortet. En liten kille på 3,3 kg med stora blåa ögon och som inte var särskilt nöjd förrän han fick komma upp i famnen på någon av sina föräldrar...
Det blev ett färgglatt kort i grönt och orange och med lite inslag av lite rött och blått. Modellen blev ett Criss-cross-kort.
 Ett litet bakelseunderlägg, blomma och lite bling i grön nyans fick bli dekorationerna.
 Från början hade jag tänkt att hälsningskortet skulle vara på en grön stomme, men det blev inte så bra när det var i vikningen, så det fick bli på orange botten och sedan vit stomme istället.
Ha det så bra där ute, jag tror jag ska flytta ner på golvet med mitt stora dunkande huvud och försöka få även Liten att titta på den tecknade filmen...

3 kommentarer:

 1. Ikke gøy og være syk, så sender varme tanker din vei, og håper du snart blir frisk. Er syk her og, og jeg må lage en tutorial til scrappaloss i morgen og har ikke begynt engang, så det kan bli spennende. Men kortet du har laget her er jo bare helt fantastisk. Du er utrolig flink med farger, og motivet var skikkelig fint fargelagt. Hvor er motivet fra forresten ?

  SvaraRadera
 2. fy, dessa förkylningar, vilket elände! Kände mig själv lite krasslig i halsen igår men det verkar försvunnit under natten.

  Härligt kort! Härliga färger ihop och riktigt höstigt =)
  Söt stämpeln du använt, superfint färglagd!!

  Krya på dig!
  kram Iffa

  SvaraRadera
 3. Galet grann ask! O supersött kort :)

  Hoppas allt är bra :)

  Kram

  SvaraRadera