onsdag 17 oktober 2012

Första kompiskalaset

Hej på er...
Nu har det gått ett tag till sedan sist - Har fortfarande inte fått någon tid över för pyssel. Lite förtvivlad, men mannen är väl den som irriterar sig mest. Jag har sakerna framme på matbordet, i hopp m att få lite pysslat om jag av någon händelse skulle få lite tid över (och skulle behöva göra lite på projekten som ligger och har legat ett tag...). Han tycker att jag skulle kunnat plocka undan det om jag nu inte hinner göra något, men då blir det så definitivt att jag inte kommer att få något gjort alls.

Förra helgen var sonen på sitt första kompiskalas. han hade själv valt vilket motiv det skulle vara samt vilka färger jag skulle använda mig av på motivet.
Modellen blev ett tri-fold pocket card (gillar verkligen denna vikningen...)
 Fickan med tagen utanför.
 Baksidan 

4 kommentarer:

 1. Skikkelig stilig guttekort. Likte skikkelig godt hvordan det er laget. Og papiret var helt slik jeg liker.. Denne legges herved i min inspirasjons mappe :-)

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Perfekt kort till när man ska ge bort ett presentkort!

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt och fint barnkort, underbart papper du använt till det!

  Ja dessa prylar. Är så glad att jag har min lilla hörna att sitta vid och kunna låta sakerna ligga framme utan att de är ivägen. Du får kolla dig runt hemma och se om du hittar ett litet hörn du kan inreda =)

  Kram Iffa

  SvaraRadera