måndag 6 februari 2012

Skadad?

Igår gjorde jag sushi för första gången.Det var inte alls så svårt som jag trodde och så var det kul. Det var rena pysslet, med algpapper och färsk varor!! Dock kom jag på mig själv när jag valde fyllningen (dekorationer?) att jag tänkte mer på vilka färger som kunde vara snygga ihop än på smakerna... Är man lite skadad av allt pysslande?Så här blev några av bitarna:
I söndags blev en vän dålig och fick åka abulan till sjukhuset och blev i måndags (förra veckan) akut opererad för en cysta som brast och inte ville sluta blöda. Jag satte mig och drog ihop ett litet krya på dig kort (färdig storlek 10 x10 cm). Rotade lite bland spillpapperna och hittade hyfsat vårliga färger - det piggar upp tycker jag. Mottagaren, som för tillfället har tre hål i magen som ska läka, blev lite uppiggad i alla fall.

Det har ju blivit vinter med besked helt plötsligt, så vårkänslorna får vänta lite. Barnen är dock verförtjusta över att vi har fått lite snö och även jag har fått leta fram vinterkläderna. Helt ok så länge det inte blir snömängd som i fjol eller blaskväder. Barnens ytterkläder håller sig ok i flera dagar i detta väder! Men visst längtar vi efter våren...

1 kommentar:

  1. Huuuu ja, kallt är det! Men det kan behövas så att våren kommer som den ska =)

    SvaraRadera