söndag 26 februari 2012

Tack

Den sista tiden (de två sista månaderna ), bodde min mormor på ett korttidsboende i en grannkommun. Där hade hon det bra. Sa att hon kände sig trygg och att de var så snälla mot henne. Mormor var väldigt social av sig, så hon satt ofta och pratade med de andra boende eller med personalen. Personalen var alltid hjälpsamma och man kände sig som anhörig, alltid välkommen när man kom dit.
Hon blev väldigt sjuk snabbt och fick bästa tänkbara vård på detta boendet den sista tiden i hennes liv. Något som känns väldigt skönt.
Som tack för all omtanke och omsorg som de gav mormor, bestämde vi oss för att överlämna en tackgåva. Några av syskonen besökte vårdhemmet i veckan med lite finare choklad och blommor. Jag fick i uppdrag att göra ett kort till. Det blev en modell av tagkort. Jag har gjort ett kort tidigare med samma modell (hittar det här ). Med blommor, spets och lite band blev det så här denna gång:

4 kommentarer:

 1. Vilket fint kort dom fick!
  Visst blir det fint när man viker upp pappret på det sättet, jag älskar att göra så =)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin ide att göra ett tack-kort till den som hjälpte till med din mormor sista tiden. Jättesnyggt kort, jag gillar vikningen av pappret! Tycker också det var en sån fin ide med ljusen med allas era namn på! Ha det fint nu, Kram! / Millan

  SvaraRadera
 3. Vilket fint kort och jag gillar vikningen.

  SvaraRadera
 4. Såå fint kort, det måste ha blivit uppskattat.

  Ha det fint !

  SvaraRadera