lördag 5 maj 2012

Grönt kit del 3


Sitter med en kiten i famnen som inte vill samna, och försöker blogga... Behöver egentligen göra ett konfirmationskort till imorgon/idag lördag till kusinen (som även är min gudson). Vet precis vad jag vill göra, men det har varit mycket denna vecka så jag har liksom inte hunnit innan i veckan... Tänkte jag skulle passa på att blogga det sista i det gröna kitet, när jag ändå sitter här.

Min golfintresserade morbror fyllde alltså 55 för snart två veckor sedan. Han fick pengar till växter då de precis har gjort vid i sin trädgård. Sedan fick han en förpackning golfbollar av mina barn samt att han fick en utomhuslampa i form av en metallhund som står på bakbenen och håller i en golfklubba
Bild från Elkedjan.se
Till denna golfande hund blev det ett extra kort då det såg så tomt ut på paketet. Naturligtvis blev det i samma papper och lite blommor som dekoration. För att ta upp golftemat, satte jag i två peggar i blommorna... ;)
Här är en översiktsbild på alla "delarna" / alsterna i kitet. Gillar när det blir enhetligt och det finns någon extra knorr på det hela i form av ett tema t.ex.
 
 Allt papper finns hos

Får återkomma med vad som är på gång här hemma vid annat tillfälle - ska försöka komma igågn med natten projekt, för nu sover alla - även Liten!

1 kommentar:

  1. Såååå snygg combo!! Gillade pegsen särskilt ;) hihi
    Jag har äntligen fått tummen ur och lagt ut studentkortet jag gjorde efter att jag blivit inspirerad av ditt två tags-kort. Mycket trevlig vikning :)
    Ha en underbar helg i solskenet och försök sova lite ibland iallafall...hahaha
    Kramisar

    SvaraRadera