torsdag 31 maj 2012

Hurra!!

Scrapfabriken har en majtävling på sin blogg som jag tyckte var kul. (Kolla mer här ). Jag har gått och klurat lite och nu har jag gjort ett kort som jag tänkte skulle vara med i tävlingen. Det skulle vara ett alster,  där "något av följande måste på något sätt finnas på alstret: ballonger, cupcakes, paket, tårtor eller vimplar. Stilpoäng delas ut till den som klämmer in flera av kraven, ett poäng per extra krav, totalt kan man få fyra extra poäng." Det blev ett Tri Fold Pocket Card som blev så här:
Vimplar - check!
Cupcakes - på "bandet" runt kortet - check!
Tårta - check!
Paket (med igelkott i) - Check!
Vimplar, tårta och paket har jag satt på 3-kuddar för att få mer liv och effekter i kortet. Tårtan har jag inte färglagt, utan använt mig av samma papper som själva kortstommen/kortfickan är i, för att det skulle bli samma färger. Jag stämplade med stämpeln på pappret och klippte sedan ut bitarna och limmade på och ihop med en stämplad och utklippt tårta på vitt papper. Tårtfatet är dock i ett annat papper. Ville lyfta fram det lite så det blev lite mer synligt...
Ballonger - jag byggde upp "kortet som skulle vara i fickan, av ballonger och klippte till två moln för att ge det mer stabilitet! - check!! 
 Här är de båda "delarna" till kortet - fickan och själva kortet/tagen med gratulationshälsningen.
 Närbild på ballongerna
 Baksidan på kortet.
Jaja, får väl se hur det går i utmaningen - fick en roligt kort som ska skickas iväg till en som fyller jämt om några dagar...

4 kommentarer:

 1. Oj vad snyggt! Hoppas du vinner! :)

  SvaraRadera
 2. Du gör verkligen jättefina kort. Man blir verkligen inspirerad :)
  Om du tittar in på min blogg (http://ulrika-magnusson.blogspot.se/) så har du fått en Award. :) / Ulrika

  SvaraRadera
 3. Wow vilket fint kort!! Du gör så fina kort, man blir så inspirerad när man är här inne hos dig!

  Ha en skön helg

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Vilket fint kort! Roligt med effekten av ballongerna på innerkortet. Du gör så mycket fint och använder dig av så fina kortvikningar!

  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera