torsdag 10 maj 2012

Selmas sommarkort

Dottern ville göra ett kort häromdagen. Hon hade fått några fjärilar av mig och de skulle ju användas! Först var tanken att hon skulle måla, men jag frågade henne om hon inte ville klippa i papper istället och visade lite hur hon skulle kunna göra gräset. Sedan klipptes det gräs som sedan limmades på den färdiga himlen (blått kort), klippte ut sol med strålar stansade lite blommor (använder både det utstansade och det som blev kvar). Hittade en snigel på en kartongbit som hon hade i sin pyssellåda. och till sist fjäärilarna. Hon fick lite tips om gräset, men allt annat är hennes "eget". Gillar att hon går utanför pappret - det tyckte hon ju "blev bäst så."
 -"Mamma, jag har faktiskt gjort så att kortet kan stå själv. Jag har gjort så som det är ibland på fotoramar!" Jag det är ju klart hon har gjort - för då kan ju kortet stå upp och man kan se vilket fint kort hon har gjort!! Underbara tjej!!
Hon blir så stolt när jag bloggar något hon har gjort, så ni kan se hennes alste också...  ;)
Ha en skön dag. SJälv ska jag städa bilen i solskenet tillsammans med Liten innan det är dags att hämta de andra två från förskolan.

4 kommentarer:

 1. Underbart kort hon gjort man blir verkligen glad.

  SvaraRadera
 2. vilket härligt somrigt kort hon gjort!!

  SvaraRadera
 3. vilken toppenfint kort!

  SvaraRadera
 4. Vilket HÄRLIGT och soligt kort! Det blir man glad av.

  SvaraRadera