lördag 6 augusti 2011

Bröllopstider

Sommar är väl bröllopstider? Vi har inte varit på något bröllop i år, men har bekanta som gift sig. Ett par gifter sig faktiskt idag. Har gjort ett gratulationskort som överlämnas på plats. Valde att göra ett FoldedCard i grått, silver och lite turkos.
"Midjebandet" håller bandet som håller ihop hela kortet. För att få något som bryter det grå på framsidan, valde jag turkost på silver i det som lappar över ändarna på "midjebandet". Initialerna på deras namn i silver och stjärnbradsen hjälper till att hålla bandet på plats.

Baksidan - tar upp färgtemat och även bradsen. "Midjebandet" är limmat på plats, dels för att hålla det på plats och dels för att det inte ska komma bort...

När "midjebandet" är öppnat syns vikningen mer tydligt.

När kortet viks upp visas den lilla hälsningen.

Närbild

Har stämplat i ljustgrått på det undre vitta pappret och sedan själva hälsningen i brunt för att lyfta fram den mot det gråa och turkosa.

Baksidan när kortet är uppvikt.Har en vecka ledigt kvar, sedan är tanken att jag ska jobba två veckor innan det är dax att vara mamma på heltid igen...

Har en del pyssel att visa, ska bara få till tid att gå genom fotona och redigera dem lite, men mer kommer inom kort. Ha det så bra i helgen!

1 kommentar:

  1. Wow!!!
    Verkligen ett superläckert kort - den vikningen måste jag testa!
    Kram

    SvaraRadera