tisdag 27 mars 2012

Fikadax?

Det har varit ett helt underbart väder idag - nästan så man fått försmak på försommaren!! Det har varit en hel del cyklande - killen börjar få kläm på att cykla på vanlig cykel (med stödhjul dock...) och har hanterat några nedförbackar riktigt bra...

Tänkte jag skulle visa en te-ljus-förpackning som jag gjorde för några veckor sedan. Lite vårliga färger - och grön är ju aldrig fel eller hur...? Fika är ju aldrig fel och även om ljus kanske inte hör våren till på samma sätt som till hösten (med mys!), så var min tanke lite ljus på bordet (kanske påskmiddag?). För egen del blev det fika i trädgården (inte mycket till trädgård dock, då den delvis är uppgrävd och resterande ska grävas om någon vecka...), iförd endast kortärmad tröja - och vi frös inte!! Våren är underbar! Här kommer den vårinspirerade förpackningen:
Några detaljer:

BaksidanMed det fina vädret blir det mindre självklar tid till pyssel, det är ju så mycket annat man vill göra nu... Har en del projekt på gång, bland annat något som ska på lådan imorgon.

2 kommentarer:

 1. Så fin den blev!! Verkligen härliga vårfärger och en jättefin stämpel! nej du, fika är aldrig fel........går alltid ner,hihi!!
  Ha en bra kväll!!
  Kramiz

  SvaraRadera
 2. Vad fin den blev!! Härliga vårfärger och fin stämpel till!

  ja det var underbart väder nu i helgen som var, vi satt ute vi med och fikade t o m åt middag ute.

  Kram Jessica

  SvaraRadera